AZ AMPUTÁLT LÁBÚ FÉRFI BEKÖLTÖZÖTT ÚJ OTTHONÁBA

Még csak pár napja történt, hogy egy amputált lábú férfi reménytelen sorsára felfigyeltünk az interneten, akinek a helyzetét kb. 150-160 ezer forintos segítség megoldhatná. Azóta folyamatosan beszámoltunk róla, hogy a példás összefogás eredményeként, a férfi hamarosan otthonra lelhet, és talán nem fog a hajléktalanok szomorú sorsára jutni. Versenyt kellett futni az idővel, hogy legalább annyi pénzt össze tudjon gyűjteni, hogy a villanyt és az életet jelentő vizet vissza lehessen kapcsoltatni a kis falusi házba, melyet használatra felajánlottak neki. A kb. 72 ezer forintos villany és kb. 17 ezer forintos vízközmű hátralékok összege együtt kb. 89 ezer forint.

Eddig sajnos, ennek a kb. 90 ezer forintos villany és víztartozásnak, csak a fele, kb. 45 ezer forint adomány gyűlt össze számára. Így még a víz tartozás is rendezve legyen. Most az a legfontosabb számára, hogy ezt a problémát sürgősen rendezhesse.

Előzőleg beszámoltunk róla, hogy a gáz is ki van kapcsolva a házban. A gáztartozás és a visszakapcsolás díja, még szintén kb. 70 ezer forint, így a reménykedő férfi, még nem dőlhet hátra kényelmesen a tolókocsijában. Ott, ahol élni fog ezután, egy Nógrád-megyei kis faluban, ott bizony, hamarosan zimankóssá válnak a mindennapok. Éjjelente nemsokára fagypont körüli lesz a hőmérséklet, így a gázközmű visszakapcsolása is létkérdéssé fog válni a súlyos mozgáskorlátozott férfi számára.

Az életet jelentő víz és a fény nélkül nem fog tudni boldogulni, hiába lesz fedél a feje felett. További sürgős anyagi segítségre lenne szüksége, hogy legalább a víz és az áramszámla rendezve legyen. Kérjük, a még segíteni akaró embertársainkat, hogy pénzadományaikkal vigyék el a férfihez az életet jelentő vizet, a fényt, és a meleget. Ahhoz, hogy mindezek megvalósulhassanak az amputált lábú Batonai Sándor számára, még sajnos kb. 110 ezer forint hiányzik.

Gyorshír: Az amputált lábú férfi ma délután 16:44 perckor beköltözött a kis falusi házba. A további sorsáról, majd a jövőben is beszámolunk.

További segítséget kérnénk és várnánk azoktól, akik emberségükkel támogatnák, ennek jobb sorsra érdemes férfinek az életben maradási esélyeit.

Az áramszolgáltatás rendezéséig a férfivel nehéz a telefonos kapcsolattartás is. Így kérjük, hogy szervezőnket keressék, ha segíteni szeretnének a bajba jutott férfin.

A szervező elérhetősége: Garai Erzsébet, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Minden önzetlen segítőnek előre is megköszönjük az anyagi támogatását.

MSZF „Összefogás a korhatár alatti rokkantak emberi jogaiért”csoport és a Rokkant Számkivetettek Társasága (ROSTA) Érdekvédelmi Mozgalom

Látogatottság

4152440
Mai napon
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összesen
255
3173
6859
4118836
35458
81125
4152440

Your IP: 44.222.64.76
2024-06-13 04:09