Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mszfkhu1/public_html/templates/mszfszk/functions.php on line 188

 

További egyetértő támogatásáról biztosítja a magyar kormány békepolitikáját a Magyar Békekör, a békeszerető magyar emberek szervezete. Háborúellenes kiállásával, és a politikai rendezés sürgetésével a magyar kormány jó szolgálatot tesz azoknak is, akik még nem értették meg, hogy Oroszországot nem győzhetik le, hanem ki kell egyezniük vele.

Felhívjuk az emberek figyelmét arra, hogy ki kell állniuk a magyar békepolitika védelmében, hiszen egyedülálló a nyugati szövetségi rendszerben, szemben a NATO és az Európai Unió elköteleződésével az ukrajnai konfliktus folytatása mellett. Magyarország békepártisága védelemre szorul saját szövetségeseivel szemben. A nyugati hatalmak nem hajlandók tudomásul venni, hogy nem akarunk háborúzni értük, hanem békében akarunk élni Kelettel, Nyugattal egyaránt. Nyakra-főre pumpálják az euró- s dollár milliárdokat Ukrajnába, de nem hajlandók elszámolni népeiknek, hogy mire költötték. Nekünk sem számolnak el a pénzünkkel, hanem követelik, hogy adjunk még többet a korrupt kijevi rezsimnek, mely népének vérén gazdagszik. Megtagadják tőlünk nekünk járó összegek folyósítását arra hivatkozva, hogy nem támogatjuk az ukrajnai háború folytatását, melyhez kizárólag nekik fűződik anyagi és politikai érdekük. Nem elégszenek meg azzal, hogy ukrán menekültek százezreinek segítünk, ukrán katonákat gyógyítunk, azt akarják, hogy fegyvert is szállítsunk Kijevnek, s NATO haderő telepítését engedélyezzük magyar földön.

Miközben Zelenszkij a Barátság olajvezeték felrobbantását tervezi, és magyar vállalatokat szankcionál. Nem múlik el nap anélkül, hogy a budapesti amerikai nagykövet ne avatkozna be a magyar belügyekbe, ne fenyegetné a magyar kormányt azzal, hogy ha nem követi az amerikai utasításokat, baj lesz belőle. Nyugaton befogadott migránsok tömeges Magyarországra telepítésével szeretnék aláásni a magyar kormány helyzetét és kikezdeni a társadalmi nyugalmat, hogy kedvükre való háborúpárti, oroszellenes kormányt juttassanak hatalomra. Ebben a helyzetben a Magyar Békekör azt javasolja a kormánynak, hogy békepolitikáját támassza alá társadalmi támogatottságának megerősítésével: az elosztási viszonyok módosításával javítson az emberek megélhetésén, hogy sok millió rosszul élő embernek ne puszta szó legyen a béke, hanem megélt jó! Akadályozza meg, hogy hazai háborúpárti ellenzéki köröknek táptalajt nyújthasson az elszabadult árak miatt keletkezett megélhetési válság, és megtéveszthessék a népet háborúpárti szándékaikkal. Tudjuk, nem egyszerű szuverénnek lenni a NATO-ban és az EU-ban. De ha békét akarunk ennek az országnak, nincs más választásunk, mint békepolitikát folytatni saját szövetségeseinkkel szemben is! A magyar nép békében akar élni! Arra bátorítjuk a kormányt, hogy tartson ki népünk békeakarata mellett, folytasson az eddigieknél is aktívabb békepolitikát! A békeszerető emberek összefogásával védjük meg legdrágább kincsünket, a magyarok életét idehaza és határainkon túl.

 

Kiadta: Magyar Békekör/Facebook/VK/Wordpress