Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mszfkhu1/public_html/templates/mszfszk/functions.php on line 188

A Covid19 járványban, máig 219 millió ember betegedett meg, a halálos áldozatok száma 4,55 millió. Ezt a pusztító hatást megfelelő védőoltással drasztikusan csökkenteni lehet, olyannyira, hogy ha a beoltottak aránya elérné a 70 %-ot, a járványt alapjaiban meg lehetne fékezni.

Ezt a számítást a szakértők a következő egyszerű egyenletre vezetik vissza:

Csorda-immunitás = 1 - ( 1/ Ro) Ahol „Ro” az un. bázisreprodukciós szám, amely megmutatja, hogy egy beteg hány egészségest fertőzhet meg, ha semmilyen védőintézkedést nem alkalmaznak. Ezt a szakértők 3-3,5 re teszik, a tapasztalat alapján. Így kapjuk meg a 70 %-os értéket. (1-(1/3,5)= 0,71 vagyis 71 % .

 

Tehát a képlet, a számítás egyszerű, de a 70 %-os beoltottság a nyájimmunitáshoz nem elegendő.

Máig Németországban 52 millióan oltatták be magukat mindkét dózissal. (Ez 65%-nak felel meg) Ennek ellenére a fertőzés újra terjed. 5-10 000-el nő naponta az újonnan fertőzöttek száma. Ez két fő okra vezethető vissza: egyrészt a nyáj-immunitástól még messze vagyunk, másrészt sokan megkapják a Coronavírust az oltás ellenére. De ami a legfontosabb: a súlyos betegséglefolyást a kettős oltás 80-90 százalékkal csökkenti. A halottak száma is drasztikusan csökkent.

Mindazonáltal elterjedt egy egyre intenzívebbé váló ellenállás a védőoltással szemben. Az ok megdöbbentő, amelyről a New York Times ez év augusztus 6 i számában tudósított a következő címmel „Inside One Company's Sruggle to get all its employees Vaccinated” (Egy vállalkozó harca azért, hogy az összes dolgozóját beoltassa). Arra a kérdésre, hogy miért nem akarják magukat beoltatni, a dolgozók a következő válaszokat adták: - nem bíznak az oltásban, mert az oltóanyagba Billy Gates Tracking-Mikrochip-et kever, amely személykövetésre alkalmas, ezzel Gates még az emberekbe is „benyomul”, világhatalomra törekedvén. (A cikk címe: Will Bill Gates die Weltbevölkerung mit Mikrochip-Implantaten dezimieren? Magyarul: Bill Gates a  Mikrochip-Implantat-tal akaraja a világ lakosságát megtizedelni)

Mások nem hiszik el, hogy az oltóanyagot a hatóság (Food and Drug Administration) engedélyezte, megint mások azt vetik fel, hogy: a genetikai módosítás megakadályozza a teherbeesést. Ezt az ellenvéleményt a tudomány egyértelműen visszautasítja: 2,5 milliárd embert oltottak be eddig, és semmilyen bizonyítékot nem találtak arra nézve, hogy a termékenységet negatívan befolyásolná.

Vannak, akik csak egyszerűen félnek a tűszúrástól. Megint mások politikai okokból ellenzik a védőoltást, elfeledve, hogy ezzel veszélyeztetik magukat és a környezetüket.

A legmegdöbbentőbb hamis állítás, ami az Interneten elterjedt, és az oltás ellenes összeesküvés-elmélet alapjává vált, a következő: 2007-ben jelent meg egy Science-Fiction-Blockbuster film a következő címmel: „I am Legend” Will Smith játszotta az orvost a filmben, aki egy rákellenes gyógyszert talált fel: manipulált kanyaró-vírus segítségével akarta a rákbetegeket gyógyítani. De a vírus mutácíója rövid idő alatt kipusztította az emberiség nagy részét. Will Smith életben maradt, de Zombivá változott. Az egyik forgatókönyv író Akiva Goldsman a Twitteren  kétségbeesetten próbált védekezni a hamis teória ellen: „Jaj Istenem! Ez csak egy film, én találtam ki. Ez nem valós történet” – kiáltotta.

Hogy ez a védekezés nem sokat ért, mutatja, hogy napjainkban a német szélsőjobboldali összeesküvés-elméletek hívei azt hangoztatják az oltással kapcsolatban, hogy „Mi nem akarunk Zombik lenni.” És hogy „Szeptemberben meg fognak halni, akiket beoltottak.”

Tudományos bizonyíték van arra, hogy az oltás alapját képező mRNA nem képes a DNA-t módosítani, vagyis genetikai elváltoztatást okozni. Ehhez röviden meg kell ismerni az mRNA és a DNA felépítését. Az mRNA neve: „messenger” ribonukleinsav, ez egy láncból álló ún „hírvivő”, amely a spike-protein felépítési tervét hordozza. A spike-protein a Coronavírus „tüskéit” jelenti, a vírus ezzel kapcsolódik a sejthez. (Maga a vírus a tüskék nélkül nem lenne képes bejutni a sejtekbe).

Az mRNA szállítja az információt a sejt citoplazmájába ahol az építési terv alapján a sejt előállítja a spike-proteint. Ezt a folyamatot egy hasonlattal lehet érthetőbbé tenni: egy gyár kap egy e-mailt a tervezőtől, amelyben közli, milyen munkadarabot és hogyan kell elkészíteni. A gyár az e-mail alapján elkészíti a megrendelt alkatrészt.

 

A DNS egy dupla spirálból álló rendszer, 3 milliárd bázispár alkotja. A dupla-lánc azt jelenti, hogy a két lánc elemei identikusak egymással. Mivel az mRNA csak egy láncból áll, elképzelhetetlen, hogy magától beépüljön a DNS-be, ugyanis létezik egy fantasztikus kontroll rendszer, amely folyamatosan ellenőrzi, hogy nincs-e eltérés a két lánc között. (Elvileg lehetséges az mRNA beolvadása a DNA-ba, de ehhez speciális manipuláció szükséges.)

Ennyit az elméletről, de mit mutat a gyakorlat? Még egyetlen beoltottból sem lett Zombi! Senkibe sem ültettek be mikrochip-et. Ezzel szemben a beoltottak több mint 90 % -a védve volt a súlyos betegséglefolyás ellen. Senki sem halt bele az oltásba szeptemberben. Az izraeli és az Egyesült Királyság (UK) tapasztalati azt mutatják, hogy a halálesetek száma 90%-al visszaesett.

Az mRNA védőoltás előnye:

Az eddigi védőoltásokkal ellentétben nem elpusztított, vagy legyengített betegség kórokozót fecskendőznek be, hanem mRNA alapú anyaggal mozgósítják az immunrendszert, a betegség megelőzéséhez szükséges antitestek előállítását „gyakoroltatják” a szervezettel. Amennyiben a tényleges kórokozó megjelenik, erre az immunrendszer felkészülten reagálhat. Az oltás utáni melléktünetek elhanyagolhatóak, a szúrás helye fáj egy darabig, de melyik oltás után nincs ilyen tünet? Esetleg fejfájás, nagyon ritkán láz, végtag és izom fájdalom, általános gyengeség, egy pár napig.

Két jó hir:

Elsö: Jóllehet a napi új fertőzöttek száma újra növekvő tendenciát mutat, a súlyos , halálos kimenetelű megbetegedések viszont világszerte drasztikusan csökkentek.

A második: a terhes anyukák átadják a védettséget a magzatnak, és az újszülöttek egy ideig védettek lesznek.

A legfontosabb: a higiéniai előírásokat a beoltottaknak is be kell tartani, a maszkviselés még mindig kötelező, mint a távolságtartás, a kézmosás, a kézfertőtlenítés, és a szellőztetés is.

Források:

https://www.nytimes.com/2021/08/06/nyregion/employee-vaccination-business-ny.html

https://rp-online.de/panorama/humbug-verschwoerungstheorien-untersucht/bill-gates-und-corona-verschwoerungstheorie-vom-zwangsimpfen-und-microchip-implantaten_aid-51432377

https://naturwissenschaften.ch/covid19-vaccination-explained/mrna_vaccines/was_ist_eine_mrna_und_welche_funktion_hat_sie_

https://www.spiegel.de/gesundheit/schwangerschaft/neue-studie-schwangere-uebertragen-coronaschutz-an-das-baby-a-425aab2b-0322-4a3b-8954-90557ecf5c5d

Maradj egészséges!

A fenti források alapján a tényeket ismertette:

Dr. Georg Gati

Németország