Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mszfkhu1/public_html/templates/mszfszk/functions.php on line 188

Budapest, 2012. július 27. péntek

Emma néni csütörtökön levélben fordult László Tamás polgármesterhez, és arra kérte, hogy adja vissza neki a lakását, vagy utaljon ki helyette másikat, ahol újra együtt lakhat 15 éves unokájával. A mindkét lábára amputált 68 éves asszony, akit 15 éves unokájával együtt július 3-án kényszerítettek XV. kerületi önkormányzati lakásának elhagyására, arra kérte László Tamást, hogy gondolja át a kilakoltatását, hiszen betegen és érdemtelenül tették ki otthonából. A polgármester együttérzésére és belátásra apellált – jelentette a Magyar Szociális Fórum Nagy Lajosné (Emma néni) levele alapján.

Emma néni arra kérte a polgármestert, hogy ne a rosszindulatú pletykáknak higgyen, hanem a tényeket vegye figyelembe, hiszen a róla és családjáról terjesztett rémhírek a fajgyűlölettel hozhatók összefüggésbe.

Levelében az asszony kérte a XV. került vezetőjét, legalább az unokájára legyen tekintettel, hogy iskolakezdésre újra vele lehessen, és a megszokott figyelemben és szeretetben lehessen része.

„Ön sem gondolhatja, hogy egy gyermeket kiszakítani a megszokott környezetéből egészséges és célravezető dolog. Számítok együttérzésére és belátására” – áll a polgármesternek csütörtökön postázott levélben, melynek teljes szövege alább olvasható.

A Magyar Szociális Fórum szervezője úgy kommentálta Nagy Lajosné kérését, hogy László Tamás lehetőséget kapott az asszonnyal és unokájával szemben elkövetett embertelenség helyrehozására.+++

 

Tisztelt László Tamás Polgármester Úr

 

 

Én, Nagy Lajosné

szül: 1944.06.19.

cím: 1157 Bp. Pázmány P. u.108.

 

Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, gondolja át kilakoltatásomat, mivel lakásomból betegen és érdemtelenül tettek ki.

Szégyellem magam szavai miatt, amit ország-világ előtt jelentett ki rólam és családomról. Ezzel becsületembe és unokám becsületébe lépett.

Arra kérem, hogy ne a rosszindulatú pletykáknak és vádaskodásoknak higgyen, hanem a tényeket vegye figyelembe. A rólam és családomról kialakított kép, rémhírterjesztés, amit a fajgyűlöletnek tudok be.

Szomszédokkal a kapcsolat jó volt, családom minden tagja megadta a tiszteletet velük szemben.

Unokámat 5 napos kora óta nevelem. Becsületes, illemtudó gyermek, életem szeme-fénye. Arra, hogy Ferikét jól nevelem, iskolai előmenetele a bizonyíték.

Kérem, legyen tekintettel legalább unokámra, hogy iskolakezdésre újra velem lehessen és a megszokott figyelemben és szeretetben legyen része, abban, amit eddig megszokott.

Tisztelettel kérem, hogy lakásomat adja vissza, vagy utaljon ki másikat, hogy ne bomoljon fel a családom, ami már így is megingott. Mindenki egészsége ráment erre az áldatlan állapotra. Ön sem gondolhatja, hogy egy gyermeket kiszakítani a megszokott környezetéből egészséges és célravezető dolog.

Számítok együttérzésére és belátására.

 

Tisztelettel

Nagy Lajosné

Budapest 2012.07.26.

Látogatottság

3994841
Mai napon
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összesen
1408
2293
15232
3962935
44219
72262
3994841

Your IP: 3.149.26.246
2024-04-19 12:46